Οταν οι αλλοι παραπονουνται για "ασχημες" χρονιες και κακοτυχίες, οι μελισσοκομοι που συνεργαζονται μαζι μας, απολαμβανουν μελισσια χωρις παθησεις, με διαρκως αυξανομενο πληθυσμο και με αυξημενη παραγωγη μελιου η οπως εμεις υποστηριζουμε οτι "οταν η προετοιμασία συναντα την ευκαιρια" τα αποτελεσματα ειναι απλως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ & ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Δεν υπάρχει ημέρα, δίχως κάποιο άρθρο αναφερόμενο:
-Στα σπορίδια του Nozema Apis τα οποία προκαλούν την Νοζεμίαση.
-Στον μύκητα Ascosphaera Apis πού προκαλεί την Ασκοσφαίρωση
-Στον ιό SBV πού προκαλεί την Σήψη του Γόνου
-Στην ανεξήγητη εξαφάνιση η μείωση του πληθυσμού των μελισσοσμηνών η ποία μοιάζει πάρα πού με το φαινόμενο "Σύνδρομο Εγκατάλειψης Αποικιών των Κυψελών – Collonies Collapse Disorder–C.C.D.
-Στις παθήσεις όπως Αμερικανική και Ευρωπαϊκή Σιψηγονία
-Στη μείωση της παραγωγής μελιού
να κάνουν την εμφάνιση τους, στο Ελληνικό και ξένο τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, αλλά και να περιέχονται στις συζητήσεις μεταξύ των μελισσοκόμων.
Όλοι οι μελισσοκόμοι γνωρίζουν και ζουν στο πετσί τους αυτές τις καταστάσεις.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ?
Η απαγόρευση χρήσης χημικών και φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση των παθήσεων, παρά το γεγονός ότι όλοι την επικροτούν, δημιουργεί ακόμη περισσότερα προβλήματα. Τα προβλήματα πολλά και δίχως λύση πολλές φορές. Κοστίζουν στον μελισσοκόμο πολλά χρήματα και πολύ κόπο πού χάνεται άδικα. Όταν τα προβλήματα και οι καταστάσεις αυτές εμφανίζονται στα μελισσοκομεία, λογικό είναι να προκαλούν την αγανάκτηση και την απογοήτευση των μελισσοκόμων πού βλέπουν την μελισσοκομία σαν ένα άπατο πηγάδι που ρουφά διαρκώς χρήματα χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος.
Πολλοί οι μελισσοκόμοι που παρά την αγάπη τους για την μελισσοκομία τα παράτησαν η σκέφτονται να τα παρατήσουν διότι θεωρούν πλέον την μελισσοκομία ένα επαχθές και οικονομικά ασύμφορο επάγγελμα.

ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?
Αυτήν πού έχουν βρει 700 περίπου μελισσοκόμοι πού συνεργάζονται μαζί μας, στην Ελλάδα και Κύπρο εδώ και τρία χρόνια.
Η διαρκής ενίσχυση του οργανισμού και η αποκατάσταση της ευεξίας των μελισσών.
Αυτό πού λένε και όλοι οι επιστήμονες της μελισσοκομίας:
Δυνατός οργανισμός μελισσών δεν προσβάλλεται από παθήσεις.
Τα προϊόντα της Αυθεντικής Αλόης Βέρα σε συνδυασμό με τα υψηλής διατροφικής αξίας συμπληρώματα (βιταμίνες, πρωτεΐνες, αμινοξέα κλπ), -που διατίθενται αποκλειστικά στους μελισσοκόμους από το ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ-στοχεύουν στην διατήρηση σε υψηλά επίπεδα της ευεξίας των μελισσών, στην ανάπτυξη του πληθυσμού των μελισσοσμηνών, στην αποφυγή προσβολής από παθήσεις, καταστάσεις πού οδηγούν φυσιολογικά σε μεγαλύτερη συγκομιδή του μελιού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ?
Τα προϊόντα Αλόης Βέρα καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής, είναι όλα φυτικά. Έτσι δεν έχουν παρενέργειες στον οργανισμό των μελισσών, αλλά ουτε αφήνουν κατάλοιπα στις κηρήθρες και στο μέλι.
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των μελισσών, τις κάνουν άτρωτες στις παθήσεις, οι μέλισσες μπορούν και ξεπερνούν πολλές δυσάρεστες καταστάσεις όπως καύσωνες, μεταφορές, ασθένειες κλπ., βοηθούν στην αύξηση της ωοτοκίας της βασίλισσας, συμβάλλοντας σε απίστευτα ύψη την αύξηση του πληθυσμού των μελισσοσμηνών, και φυσικά προκαλούν απίστευτες συγκεντρώσεις μελιού.
Δηλαδή μια πλήρης αντιστροφή από ένα ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
Τηλεφωνήστε μας, στείλτε μας e-mail, ρωτήστε μας, για να σας δώσουμε την λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.
Όσο για το κόστος. Για παράδειγμα σε μελισσοκομείο 50 κυψελών με 500 πλαίσια πληθυσμό ανέρχεται σε 1.25 ευρώ ανά κυψέλη για κάθε εφαρμογή.
Σας περιμένουμε

ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
Αρετή & Παναγιώτης Αθανασοπουλος
Βαθύ -Σάμος
Τηλεφ. 2273028852 Κινητό 6972230624
E-mail: mathisis@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: