Οταν οι αλλοι παραπονουνται για "ασχημες" χρονιες και κακοτυχίες, οι μελισσοκομοι που συνεργαζονται μαζι μας, απολαμβανουν μελισσια χωρις παθησεις, με διαρκως αυξανομενο πληθυσμο και με αυξημενη παραγωγη μελιου η οπως εμεις υποστηριζουμε οτι "οταν η προετοιμασία συναντα την ευκαιρια" τα αποτελεσματα ειναι απλως ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008

ΑΣΚΟΣΦΑΙΡΩΣΗ - ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΩΝ - ΑΤΤΙΚΗ

Μελισσοκόμος ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΤΤΙΚΗ

Ο Γιαννης δημιουργησε 20 παραφυαδες των 4 πλαισιων και μεχρι τον Μαιο του 2008 αφ' ενος μεν δεν παρατηρουσε καμμια αυξηση πληθυσμου, αφ' ετέρου δε τα μελισσια ποσεβληθηκαν απο Ασκοσφαιρωση - Κιμωλιαση.

Τον Ιουνιο 2008, Ο Γιαννης προμηθευτηκε τα προιοντα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ.
Στοχος του Γιάννη η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και η απαλλαγη των μελισσιων απο την ΑΣΚΟΣΦΑΙΡΩΣΗ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
18 Ιουλίου 2008. Ο Γιαννης αναφέρει οτι:
1) Η ΑΣΚΟΣΦΑΙΡΩΣΗ εξαφανιστηκε απο ολες τις κυψέλες.

2) Ο κυψέλες εχουν πλεον πληθυσμο απο 10 πλαίσια η καθε μια.Τα αποτελέσματα αυτα, ερχονται να επιβεβαιωσουν τις παρατηρησεις του φιλου μας κ. Χριστοφη Κώστα, καθως και τις δεκαδες παρομοιων περιστατικων που υπαρχουν στην ιστοσελιδα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ.
Η χαρα του να εισαι Μελισσοκόμος


ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ ΣΑΜΟΥ
Αρετη & Παναγιώτης Αθανασοπουλος
Τηλεφ. 6972-230624
e-mail: areticha@otenet.gr

---------------------------------------------
Περισσοτερα για τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ, οπως Νοζεμιαση, τις ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ οπως Ασκοσφαιρωση & ΣΑΚΚΟΜΟΡΦΟΣ ΓΟΝΟΣ,για την ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΩΝ,την ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΙΟΥ και αλλες καταστασεις, ανατρεξετε στα σχετικα κφαλαια στην ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ της Ιστοσελιδας:
http://bees-aloevera.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: